Мед Атлант

На Верховинщині люди продовжують страйкувати через жахливий стан доріг. ВІДЕО

Як раніше інформувало МІСТО, вчора жителі Верховинського району розпочали безстрокову акцію протесту проти бездоріжжя у районі.

Акцію розпочато на роздоріжжі в селі Ільці Верховинського району об 11:00 годині. Про це повідомляють на сторінці спільноти “KAРПАТИ SOS“.

Сьогодні, 18 липня, на Верховинщині люди продовжують страйкувати. На зустріч до них приїхав начальник відділу якості технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Іван Підгородецький.

Ця ділянка дороги не попаде в тендер. Тендер грається з ділянками, які навіть я не знаю. Тому що тендер проводиться Облавтодором Івано-Франківської області, – зазначає Олег Лютий голова РДА.

Люди ж вимагають притягнути до відповідальності контролюючими органами осіб відповідальних за ремонт дороги. Також вимагають негайно розпочати роботи по поточному ремонту автомобільної дороги Р24 на ділянці Ворохта-Верховина. Мешканці наголошують, щоб завершили роботу по ремонту мостів в селах Буківець і Стаїще Верховинського району.

Опубліковано Maryna Maksymiuk Domanska Середа, 17 липня 2019 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...