Мед Атлант

ГО «ПОРА» оприлюднила звернення щодо значних порушень під час виборів

ГО «ПОРА» оприлюднила звернення щодо значних порушень під час виборів.

Про це повідомляє “Типовий Франківськ“.

“Шановні виборці 86-го виборчого округу з центром в місті Долина. У вашого кандидата Анатолія Диріва намагаються вкрасти перемогу. Як мінімум на шести дільницях поступово збільшується виявлені задокументовані значні порушення”, – йдеться у зверненні.

Йдеться про фальсифікацію кілька сотень голосів виборців.

“На одній з дільниць Болехова голова дав членам ДВК підписати чисті протоколи, потім з секретарем дільничної комісії оформили ці протоколи за відсутності інших членів ДВК. У селі Тисові на Болехівщині бюлетені видавала людина, яка не була членом ДВК. Скільки і кому тих бюлетенів було видано відомо одному Богу. У селі Брошневі на Рожнятівщині бюлетені видавались без печаток. У результаті чого, всі були визнанні недійсними. У більшості них позначка стояла в клітинці Анатолія Диріва. І ще багато чого іншого. Скарги будуть подані до ОВК та місцевих судів. Про тисячі «туристів» до Буковелю, що є непрямим підкупом виборців вже й не доведеться говорити”, – пише у зверненні.

Також там йдеться про, те що у ніч з суботи на неділю з десяток авто розвозили «чорну» агітацію проти Анатолія Диріва.

“На вимогу прихильників діючого нардепа відчинити авто, показати також «брехливих» листівок, була агресія і погрози. До місця інциденту, а це було біля штабу кандидата Матусевича, що знаходиться в приміщенні районного часопису «Свіча». Приїхало декілька авто з озброєними людьми автоматами, які погрожували «положити» всіх. Щоб уникнути кровопролиття авто з тисячами листівок бруду відпустили. Викликали поліцію. ОВК вже вкотре робить перерву (безперервного засідання), здійснюється «уточнення» протоколів. Що відбувається???”, – йдеться у зверненні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...