Мед Атлант

Романа Вірастюка поховали на Алеї слави міського кладовища Івано-Франківська

Сьогодні, 29 липня, на Алеї слави міського кладовища в селі Чукалівка поховали спортсмена Романа Вірастюка.

Про це повідомили у “Міській ритуальній службі” у Facebook.

Все його життя було пов’язане зі спортом, працював головою управління у справах молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, а також був спортивним телеведучим та коментатором змагань. З 2015 року очолював Департамент олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України, – йдеться у повідомленні.

Фото: “Міська ритуальна служба”.

Нагадуємо, сьогодні об 11 годині в Івано-Франківську з Романом Вірастюком розпочалася церемонія прощання.

 У 2005 році Вірастюк переніс операцію з протезування аорти і аортальних клапанів. А наприкінці 2015 року в пресі з’явилася інформація, що Роман Вірастюк потребує ще двох кардіохірургічних операціях, почалася кампанія зі збору коштів.

11-го липня цього року Роману була проведена термінова і дуже складна операція (аневризма, розшарування черевної аорти). 27 липня о 5 ранку серце спортсмена перестало битися.

Учора, 28 липня, з Романом Вірастюком попрощалися у Києві.

Вірастюк закінчив Івано-Франківський коледж фізичного виховання. Займав посаду директора департаменту Міністерства молоді та спорту України. Був срібним призером останнього чемпіонату СРСР 1991 року, володарем Кубка СРСР, 17-разовим чемпіоном та восьмикратним володарем Кубка України. Також він брав участь у трьох Олімпійських Іграх. З 1995-го до 2005 року був капітаном Олімпійської збірної України з легкої атлетики.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...