Мед Атлант

У Франківську відзначили Івана Файчака

Сьогодні, 8 серпня, на засіданні міськвиконкому нагородили відзнакою Івана Файчака.

“Живу легенду легкої атлетики” Івана Файчака нагородили відзнакою “Честь і гордість міста”. Нещодавно йому виповнилось 80 років.

“Він легенько біжить 22 кілометри й отримує від цього задоволення. Він підкорив спортивні арени багатьох міст Європи та світу, а його ентузцазм та запад з віком лише збільшується”, – заувважив Руслан Марцінків.

Також мер також дав доручення профінансувати Івану Ільковичу участь у півмарафоні, який відбудеться у місті восени. Крім того, участь у ньому безкоштовною для тих, кому 60 +.

Іван Файчак побажав щастя і наснаг у роботі міськвиконкому.

Іван Файчак – відомий легкоатлет, багаторазовий призер та чемпіон України, світу, триразовий срібний призер чемпіонату Європи з легкої атлетики у своїй віковій категорії, який представляв Україну й посів четверті місця з п’ятиборства і з бігу на 60 метрів з бар’єрами (13,61 с – М75) на VIII Чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні серед ветеранів у м. Тегу (Південна Корея). В університеті він відомий своєю активною спортивною позицією і є справжнім прикладом для наслідування серед молодих спортсменів.

Фото: пресслужба міського голови.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...