Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №28 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Сімейна штурханина просто неба. У неї синці на обличчі, а в його руках її волосся. Жінка плаче, чоловік кричить та принижує. А перехожі просто проходять повз. Щоправда не всі – 6 із 44 таки втрутилися у розбірку. Провокація від журналістів “МІСТА” – чи реагують люди на насильство.

Зустріти українок на роботі закордоном справа звична. Адже у пошуках кращої долі та заробітків вони готові поневірятися на чужині. Проте не все так сумно. Як гуцулка із заробітчанки стала шанованою пані в Празі читайте на сторінках “МІСТА”.

Війни та окупації змушують шукати новий дім не лише людей. Змінювати прописку часом доводиться і дорогоцінним реліквіям. Вони знаходять притулок у чужих містах і країнах. Іноді – без шансу повернутися додомую. Про це у матеріалі “Святині в еміграції”.

Їй 88. І вона дочекалася праправнучки. На одному обійсті Параски Зеленчук живе п’ять поколінь жінок. Старожили Гуцульщини вважають, що на такі вибрані сім’ї сходить благодать. А коли Парасчина праправнучка заговорить – їй простяться всі гріхи. Небанальна історія від журналістів “МІСТА”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...