Мед Атлант

В Івано-Франківську роми викрали у чоловіка 900 тисяч гривень

Учора, 13 серпня, на Тролейбусній в Івано-Франківську невідомі пограбували чоловіка – викрали сумку з 900 тисячами гривень.

Поліція Івано-Франківщини повідомила деталі інциденту.

Грабіж стався в Івано-Франківську. Зловмисники одразу кинули навтьоки транспортним засобом. Наразі їх розшукують поліцейські Івано-Франківщини.

13 cерпня о 18:00 надійшло повідомлення на лінію “102” від 31-річного мешканця Тисменицького району про грабіж. Заявник розповів, що в Івано-Франківську, в мікрорайоні Пасічна, двоє чоловіків – ромів – розбили заднє вікно в його автомобілі “Форд Фокус” та викрали сумку з коштами. Йдеться про суму в розмірі 900 000 тис грн. Крім того, зловмисники забрали пістолет травматичної дії.

Правоохоронці встановили, що злочин стався о 17:40 і після повідомлення до поліції негайно розпочали оперативно-розшукові заходи по встановленню місця перебування зловмисників. Наразі зловмисників не затримано, але проводиться комплекс заходів, спрямованих на це. Тривають слідчі дії.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (“Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою, – карається позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна”) Кримінального Кодексу України.

Фото: поліція Івано-Франківщини.

Читайте також: 16 крадіжок на 13 нетверезих водіїв: поліція Прикарпаття повідомила про кримінал за день.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...