Мед Атлант

Їдальна, опалення, актова зала: які зміни чекають 13-ту школу. ФОТО

Школи готуються до нового навчального року, який розпочнеться 2 вересня. Цього тижня комісія департаменту освіти організувала об’їзд усіх навчальних закладів, аби перевірити, як виконуються ремонтні роботи.

Про це повідомляється на сайті Руслана Марцінківа.

«Цей тиждень присвячений інспекції з підготовки до нового навчального року. У 2019 році місто виділило 25 млн. грн. на ремонти в закладах освіти. Це різні роботи: ремонт харчоблоку, санвузлів, освітлення, опалення тощо. Важливо, аби головні роботи завершили до початку навчального року», – зазначив директор департаменту освіти Ігор Максимчук.

Він запевнив, що в кожному навчальному закладі виконують ремонт: десь капітальний, десь поточний. Приміром, у школі №1 триває капремонт актової зали, в 4-й школі – системи опалення, в 23-й – капремонт коридорів, у школі №7 – реконструкція фасадів, в школі №2 – облаштування приміщення під спортзалу.

Сьогодні з інспекцією приїхали в школу-ліцей №13, до огляду приєднався міський голова Руслан Марцінків. В.о. директора школи Наталя Стефанишина розповіла, що зараз у закладі паралельно виконують низку робіт. Триває ремонт харчоблоку, за програмою НЕФКО (2-а черга проекту) замінюють систему опалення з підвалу до 4 поверху. Старі батареї здали на металобрухт і з тих коштів ремонтують актову залу.

Також 13-а школи-ліцей цього року стала одним з переможців програми Бюджет участі. Так, реконструюють сцену в актовій залі. Її розширять, замінять покриття, а також тепер використовуватимуть як мінікінотеатр.

«Далі в цій школі замінимо вікна за програмою НЕФКО. А в перспективі треба будувати спортзал. Зараз він у пристосованому приміщенні на 4 поверсі. Всі роботи, що заважають навчанню завершимо до 1 вересня. Решту за потреби будемо продовжувати у вересні», – підсумував Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...