Мед Атлант

Прикарпатський спортсмен здобув срібну нагороду на Чемпіонаті світу

Цими днями в Таллінні (Естонія) проходить Чемпіонат світу з боротьби серед юніорів.

Сюди з’їхалися близько 600 молодих спортсменів з греко-римської, вільної та жіночої боротьби, аби поборотися за звання найсильнішого юніора (юніорки) планети. Українські борці вкотре продемонстрували вагомі результати. Про це повідомляють на сайті ІФ ОДА.

Так, борець вільного стилю Ерік Арушанян виграв золото чемпіонату. А віце-чемпіоном світу з вільної боротьби серед юніорів став наш краянин, вихованець Джурівської борцівської школи «Ластівка» та представник Школи вищої спортивної майстерності Андрій Джелеп.

Як повідомляють в Асоціації спортивної боротьби України, розпочавши з 1/8 фіналу Андрій Джелеп технічно здолав росіянина з сухим рахунком 10:0. Борець з Індії в чвертьфіналі також не зміг протидіяти натиску Андрія (10:0).

В півфіналі прикарпатського спортсмена також чекав дуже непростий суперник з Азербайджану, якому навіть вдалося взяти 5 балів. Проте Андрій не став покладати на вдачу і довів рахунок до 11:5, щоб жодні протести суперників не мали значення.

У фіналі Андрій поступився борцю з Японії та став срібним призером чемпіонату, виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...