Мед Атлант

Військові подякували лісівникам Франківщини за допомогу

В Івано-Франківському управлінні почесними нагородами відзначили керівників лісогосподарських підприємств.

Підполковник оперативного командування «Захід» Андрій Рисюк разом з начальником управління Віктором Сахнюком вручив Почесний нагрудний знак Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «За заслуги перед Збройними Силами України» т.в.о. директора ДП «Кутське лісове господарство» Андрію Ониськіву. Про це повідомляють на сторінці Івано-Франківського управліня лісового та мисливського господарства.

Почесну відзнаку командувача військ оперативного командування «Захід» отримали Дмитро Мельник та Олександр Матусевич, директори державних підприємств Ворохтянського та Вигодського лісових господарств.

Також цінним подарунком нагородили директора ДП «Делятинське лісове господарство» Михайла Поповича та грамотами директорів державних підприємств Коломийський та Осмолодський лісгоспи Василя Синітовича та Олексія Фрика.

Дякуємо усім, хто долучився до підтримки підрозділів оперативного командування «Захід». Адже тільки спільними зусиллями ми переможемо ворога та побудуємо сильну державу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та участь у наших проектах, — підсумував підполковник Андрій Рисюк.

Нагадаємо, з початку війни на Сході України лісівники не раз надавали допомогу як бійцям, так і цивільному населенню.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...