Мед Атлант

В палаці Потоцьких відбулась зустріч з відомим Прикарпатським письменником

Сьогодні, 17 серпня, на території комплексу колишнього палацу Потоцьких в Івано-Франківську на зустріч у колі однодумців зібралися шанувальники таланту письменника Степана Процюка.

Зібрання було організовано з нагоди ювілею, який він нещодавно відсвяткував. Про це повідомляють на сторінці “Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац»”.

Тут можна було не лише привітати ювіляра, але й придбати книги з автографом письменника із всього творчого доробку, поговорити про передісторії їх появи та поділитися враженнями.

Є чимало людей, які в силу різних обставин і причин не читали мою прозу. У мене ніколи не було легкої літературної долі. Це делікатні питання, але, думаю, що напишу колись, як то все виглядало. В літературі я існую завдяки своїм шанувальникам, читачам із різних частин України та за її межами. Тим людям, які вважають, що я маю писати далі, – каже письменник.

Та додає, що його проза важка. Вона не є розважальною і не дуже звична.

Попри це, з кожним роком мої книжки читають більше. Я вже, здається, знаю як зробити так, щоб слово вдаряло в душі людей. Якщо ті душі є. Вдаряло неначе блискавка. Бо для чого тоді ще потрібна література? Вона має сенс тоді, коли пишуть про різні прояви людської душі, – ділиться Степан Процюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...