Мед Атлант

У Франківську відкрили “Генетичний код 2” маріупольського художника Сергія Кіріллова

В Івано-Франківсьому Центрі сучасного мистецтва відкрили виставку “Генетичний код 2” маріупольського художника Сергія Кіріллова.

В експозиції представлено живописні полотна та скульптура з металу. Основним джерелом натхнення митця є природа, зокрема дерева в їх багатогранності, різноманітності та зміні. Універсальність та водночас унікальність ДНК, які формують різноманіття форм життя на Землі стали основою циклу робіт автора. Відбираючи все важливе і значуще, художник створює полотно за полотном, які, будучи різними за композицією та кольоровим вирішенням, об’єднані одним «генетичним кодом». Емоційні фактурні мазки, виконані мастихіном, пальцями та руками, надають полотнам особливої енергетики та глибини звучання. Його роботи є в музеях і приватних колекціях у різних країнах, що, підтверджує мистецьку цінність творів художника.

На відкритті експозиції зібрались колеги автора – франківські художники, шанувальники мистецтва, представники Департаменту культури а також небайдужі до 21 серпняв Івано-Франківському Центрі сучасного мистецтва відбулося відкриття проекту «Генетичний код 2» маріупольського художника Сергія Кіріллова.

В експозиції представлено живописні полотна та скульптура з металу.  Основним джерелом натхнення митця є природа, зокрема дерева в їх багатогранності, різноманітності та зміні. Універсальність та водночас унікальність ДНК, які формують різноманіття форм життя на Землі стали основою циклу робіт автора. Відбираючи все важливе і значуще, художник створює полотно за полотном, які, будучи різними за композицією та кольоровим вирішенням, об’єднані одним «генетичним кодом». Емоційні фактурні мазки, виконані мастихіном, пальцями та руками, надають полотнам особливої енергетики та глибини звучання. Його роботи є в музеях і приватних колекціях у різних країнах, що, підтверджує мистецьку цінність творів художника.

На відкритті експозиції зібрались колеги автора – франківські художники, шанувальники мистецтва, представники Департаменту культури а також небайдужі до живопису учасники обласної організації товариства глухих.

Експозиція триватиме впродовж трьох тижнів, галерея знаходиться за адресою: Івано-Франківськ, Марійки Підгірянки, 23.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...