Мед Атлант

Завтра перекриють вулицю Незалежності: як курсуватиме комунальний транспорт

24 серпня в Івано-Франківську перекриють рух транспорту на вулиці Незалежності.

Перекриють вулицю орієнтовно з 18:00. Частина комунальногоо транспорту змінить маршрути. Так, тролейбусний маршрут №2 припинить свою роботу. Частина пасажирів маршруту №2 зможуть скористатися продовженим автобусним маршрутом №49 з/до кафе “Христина” по вул. Юності, інформують у “Електроавтотрансі”.

Маршрут №3 почне курсувати за схемою “Обласна лікарня – Вокзал”; маршрут №6 почне курсувати за схемою “Радіозавод” – Вокзал”. Автобусний маршрут №41-К почне курсувати з “Каскад -Вокзал-Франка-Коновальця і далі до Онкодиспансера/Міського кладовища; у зворотньому напрямку по вул. Коновальця-Січ. Стрільців-Орлика-Гузара-Дністровській-Василіянок-Гаркуші-Вокзал-Вовчинецька і далі до “Каскаду”.

Маршрут №49 почне курсувати з АС-4 в об’їзд по вул. Залізничній , Гаркуші, Франка , Коновальця, у зворотньому напрямку з Набережної по вул. Галицькій-Дністровській-Василіянок-Гаркуші-Вокзал-Залізнична до АС-4 , кафе “Христина”.

Маршрут №55 курсує з Вокзалу по Гаркуші, Франка, Коновальця і по маршруту. У зворотньому напрямку без змін.

Хочемо зауважити, що рух всіх тролейбусів та комунальних автобусів буде здійснюватися за фактичним інтервалом без дотримання графіків руху, – йдеться у повідомленні.

Читапйте також: Біля Ратуші презентували білоруський тролейбус. ВІДЕОСЮЖЕТ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...