Мед Атлант

Команди Івано-Франківської області виборюють нагороди на Міжнародному дитячому командному шаховому турнірі «Leokeramika Open 2019»

Із 23 до 25 серпня в с. Давидові Львівської області відбувається Міжнародний дитячий командний шаховий турнір «Leokeramika Open 2019».

49 команд,196 юних шахістів із України, Білорусі та Швеції змагаються за командні нагороди у трьох вікових групах: 2003 р. н. та молодші; 2007 р. н. та молодші; 2010 р. н. та молодші.
За кожну команду грають 3 хлопців і 1 дівчина (можна мати запасного гравця, а дівчата та хлопці можуть грати на одній шахівниці).
Івано-Франківську область представили 2 команди:
«Прикарпаття» – Валентин Прокоф’єв, Богдан Лозинський, Тарас Стефурак і Софія Іваницька грає у групі 2003 р. н. та мол.; «Івано-Франківськ» – Людмила Іваницька, Олександр Васинда, Олександр Касапчук молодший і Лук’ян Гушпіт боряться за нагороди у групі 2007 р. н. та мол.
Зіграно 6 турів. Наші команди набрали по 9 командних очок і ділять 5-6 місця в загальному заліку. За додатковими показниками: 5-те місце в загальному заліку та 1-ше місце у групі U12 команда«Івано-Франківськ»; 6-те місце в загальному заліку та 5-те місце у групі U16 команда «Прикарпаття», – повідомляють на сторінці “Шахова Франківщина“.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...