Мед Атлант

Лицарі, поєдинки та пісні: у Пнівському замку проходить феєричний етнофестиваль “Дженджур Фист”. ФОТО. ВІДЕО

Сьогодні, 25 серпня, на Прикарпатті проходить третій день етнофестивалю “Дженджур Фист“.

Унікальний захід, який окупував втериторію Пнівського замку.

Цікавинкою фестивалю є те, що на ньому з метою популяризації історії, лицарського духу та лицарських традицій подається варіант куртуазного (галантного) лицарського турніру, де лицарі битимуться заради слави, честі та посмішки прекрасних дам. Перед ристалищем на спеціальному помості або сцені сиділи в ряд 5-7 принцес, та прекрасних дам, вони обирали номінацію для поєдинків. Також за рівної кількості балів саме дамський суд честі вирішував котрому із бійців присуджується перемога. Кожна дама отримала стрічку визначеного кольору, і коли котрийсь із лицарів забажв присвятити цій дамі вікторію в поєдинку, дама була зобов’язана прив’язати цю стрічку лицареві на передпліччя.


На заході запалювали легенди гуцульського хард-року “Гуцули”, а композиції гурту «Бурдони Черна» переносили кожного слухача в стародавню епоху.

"ГУЦУЛИ"!!!Унікальна рок-група…феномени нашого часу. Легенди гуцульського хард-року! Буря емоцій, запалу, нестримної енергії «Гуцулів» полонить всіх і торкається серця кожного із присутніх. Дякуємо артистам за незабутній концерт, а публіці – за неймовірну віддачу! Ви «Гуцули» – назавжди!Приєднуйтеся до перегляду!Буде гаряче!!

Опубліковано Balatsko Vasyl Пʼятниця, 23 серпня 2019 р.

Дженджур Фист. День 2

Пісні гурту «Бурдони Черна» переносять кожного слухача в стародавню епоху. Цей унікальний український гурт грає чудову середньовічну, ірландську, скандинавську музику в сучасній обробці. Такого ми ще точно не чули! Такі мелодії так і заворожують і надихають усіх поринути у пристрасні танці.

Опубліковано Volodimir Moldavchuk Субота, 24 серпня 2019 р.

Не обійшовся фестиваль без крутого файєр-шоу.

Василь

2 ДЕНЬ

Опубліковано Volodimir Moldavchuk Субота, 24 серпня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...