Мед Атлант

У нас не було ніякого “застілля”, а граната була страйкбольною: начальник відділу превентивної діяльності прокоментував вибух в Луцькому управлінні

Нещодавно в мережі з’явилось відео, на якому начальник відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Олександр Вовченко, який на той час працював начальником патрульної поліції у Луцьку, ніби-то викинув у коридор управління гранату.

Відео “виплило” в інтернеті зовсім нещодавно. Його опублікувала на своїй сторінці патрульна Зоя Мельник. Вона ж і повідомила, що винуватцем є саме начальник управління Олександр Вовченко.

Після набуття розголосу цієї ситуації, а також у зв’язку з тим, що нещодавно Вовченка перевели служити до Івано-Франківська на посаду керівника відділу превентивної діяльності, сьогодні, 27 серпня, він дав коментар.

По цьому факту було проведене службове розслідування. Мене було притягнено до дисциплінарної відповідальності та вибрано міру покарання у вигляді суворої догани. В мене в руках була страйкбольна граната. Зрозумівши її технічну несправність, мною було прийнято рішення кинути піротехнічний засіб у коридор перед тим пересвідчившись, що там нікого немає, – коментує Олександр Вовченко.

Вовченко також заперечує чутки про те, що в нього була сварка з колегами, а також те, що вони розпивали алкоголь.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...