Мед Атлант

«Слідство ведуть екстрасенси» у Калуші: чому загинула молода наречена напередодні весілля?

Сьогодні, 28 серпня о 19:00 і 20:00, на СТБ вийдуть два прем’єрних випуску містичного реаліті «Слідство ведуть екстрасенси», присвячені любовним історіям.

Перше розслідування нового сезону проведуть найсильніші ясновидці країни – Олена Курилова та Рубіна Цибульська.

Вони розберуться, чому загинула молода дівчина з міста Калуш, Івано-Франківської області, так і не дочекавшись свого весілля після пропозиції руки і серця від коханого, повідомляє пресслужба “СТБ”.

8 березня 2019 роки хлопець на ім’я Михайло приїхав додому до своєї дівчини Тетяні з букетом із ста однієї троянди. У присутності її мами молода людина, як в красивих фільмах про любов, встав на одне коліно і зробив пропозицію. Для дівчини це був один з найщасливіших днів у її житті. Але весілля так і не відбулося. На наступний день після пропозиції наречена потрапила в реанімацію, а незабаром померла.

Убиті горем батьки вважають, що раптова і дивна смерть дочки була не випадковою. І що їх Таню затягла на той світ якась потойбічна сила. Мама загиблої – Тетяна – впевнена, що дочку забрав на той світ покійний брат. Він приснився дівчині напередодні цих страшних подій і назвав точну дату її смерті.

А найжахливіше, що тільки чотири роки тому мама Тані поховала і свого сина Сергія. Причина смерті – інсульт. Хлопцеві було всього 26 років. А перед смертю, як і сестру, його мучили сильні судоми, після чого він впав у кому. Так само несподівано і дивно обірвалося його життя. У Сергія залишилися дружина і маленька дочка.

Під час розслідування ясновидиця Рубіна Цибульська повідомить:

«Я вчора ввечері налаштовувалася по фотографіях на померлих брата і сестру. Коли вночі прокинулася, переді мною стояв дух Тані. І каже: «Весілля було проклятої». Вранці дивлюся – немає мого кільця на руці. А я його ніколи не знімаю. Куди воно могло подітися? Я навіть не помітила, в який момент кільце зникло ».

Екстрасенс Олена Курилова припустить:

«Якщо це весільна магія, то це дуже страшна річ».

Що в цій сім’ї не так? Чому жінка поховала всіх своїх дітей? Екстрасенси Алена Курилова та Рубіна Цибульська розкриють смертельну любовну таємницю Тетяни та розкажуть всю правду про прокляття вагітної жінки, через якого вимирає сім’я. Не пропустіть розслідування вже сьогодні, 28 серпня о 19:00, на СТБ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...