Мед Атлант

У Долинському районі туристи заблукали на полонині

Вчора, 30 серпня, рятувальникам стало відомо, що на Долинщині заблукали туристи.

О 10.50 від оперативного чергового ОКЦ У ДСНС в Закарпатській області поступило повідомлення, що в лісовому масиві на полонині Свіча в районі смт. Вигода Долинського району заблукав турист, 20-річний житель м. Жмеринка Вінницької області.

Вже о 11.12 оперативний черговий СПРЧ АРЗ СП У ДСНС в області по мобільному зв’язку встановив, що турист рухається по запланованому маршруту, допомоги не потребує, проте він не знає місцезнаходження свого товариша (22 роки, житель м. Херсон), з яким вчора в обід вони розійшлися поблизу с. Слобода Закарпатської області.

Мобільного телефону у 20-річного херсонця немає. О 12.00 рятувальники Вигодського ПРВ СПРЧ АРЗ СП (5 чол, 1 тех.), які знаходились на профілактичному обстеженні туристичного маршруту в ур. Бескид, виїхали на проведення пошуково-рятувальних робіт.

О 13.00 рятувальники пошуково-рятувального відділення по телефону зв’язались з мамою товариша, яка повідомила, що син знаходиться в м. Івано-Франківську і допомоги не потребує. Пошукові роботи припинено.

Нагадаємо, що на Донбасі під час виконання бойового завдання загинув боєць.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...