Мед Атлант

Хлопець, який двічі за день потрапив в ДТП, потребує допомоги

Допомоги потребує Раць Назар, молодий юнак, 1998 р.н, мешканець Галицького району, село Хохонів.

Так сталося, що в молоді, юнацькі роки хлопець намагається вилікуватися від важкої травми.

23.07.2017 року внаслідок ДТП хлопець отримав травму шийного відділу хребта. Його одразу відвезли в районну лікарню, де обстежили і направили в ОКЛ. По дорозі в обласну лікарню швидка потрапляє в ДТП і в наслідок в Назара додалися і ще тріщини С1, С2, хребців. В приймальне відділення його привезли без жодних ознак життя і ледве врятували.

28.07.2017 року його прооперували (поставили пластину на С5-С6 хребці). Місяць Назар лежав в ОКЛ, з якої був переведений в районну лікарню. Там теж лежав місяць, а звідти уже поїхав на реабілітацію. Всього 6 реабілітацій напротязі двох років.

На першу реабілітацію їхав повністю нерухомий, а з кожною реабілітацією з’являлася позитивна динаміка. На даний момент Назар ходить з милицями. Повністю чутливість ще не відновилась, але завжди є зміни.
На жовтень місяць запланована знову реабілітація, на яку потрібно зібрати 82.000 гривень.

Всі кошти в родині вже вичерпані, тому тільки допомога від небайдужих людей, надасть Назарові змогу наблизитися до повноцінного життя, – розповідає волонтерка Валерія Кушніренко.

Крім мами, молодшого брата (15.р ), нареченої, яка весь час залишається з Назаром, та робить все, щоб її коханий зміг ходити, в Назара нікого немає.
Реквізити для допомоги:
5168 7573 1054 3766 Раць Тетяна Михайлівна (мама)
Тел.0978041896 Наталя (наречена Назара).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...