Мед Атлант

У ЗШ №7 кожного дня готують нові страви за збірником Клопотенка

У ЗШ № 7 міста Івано-Франківськ (директор М.Попович, підприємець С.Кузів) щоденно у шкільному меню нові страви.

Щоб ознайомити учнів та батьків із рецептурним збірником, напрацьованим кулінарним експертом Євгеном Клопотенком, щодня готуються «символи змін», на яких – рецепти нових страв. За бажанням страви можуть приготувати удома і самі батьки. Про це повідомляють на сторінці Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Перехід на нове шкільне харчування – це спільна покрокова робота і педагогів, і батьків, і дітей. Зараз триває період дегустування нових страв, вивчення смакових уподобань, вибір страв для наших учнів. Усі разом обираємо меню тижня, страву дня. Звичайно, уся відповідальність – на працівниках харчоблоку, адже все залежить від їх майстерності готувати страви, – ділиться враженнями директор школи Марія Попович.

Сьогодні, 13 вересня, на сніданок – бігос із гречкою, салат із червоної капусти та соусом. 

Ми готові до змін у шкільному харчуванні. Готувати нові страви цікаво, особливо комбінувати продукти для щоденного раціону. Все це є здоровим і збалансованим харчуванням,- зазначає Світлана Кузів, підприємець, котра надає послуги з харчування у закладі освіти.

Стравою дня були курка з паприкою, болоньєзе, фрикадельки м’ясні та гуляш із вареної яловичини, різноманітні салати від Євгена Клопотенка.

Ми харчуємося із задоволенням, їжа у нас різноманітна, смачна, поживна. Працівники харчоблоку надзвичайно привітні, враховують наші пропозиції, – відгукуються педагоги та учні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...