Мед Атлант

На Франківщині розпочали ремонт на дорозі державного значення.ФОТО

Працівники підрядної організації розпочали влаштування ЩМА на автодорозі державного значення Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський у Ворохті та фрезерування старого дорожнього одягу в селі Кривопілля Верховинського району.

Про це повідомляє пресслужба служби автомобільних доріг.

Постановою Кабінету Міністрів передбачено фінансування в межах 88 млн грн. На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області підрядна організація – ТОВ «ПБС» – здійснить значний обсяг робіт.

А зокрема буде влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону у Ворохті на ділянці км 5+050 – км 10+450. Там досі був тільки вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. 16 вересня розпочались роботи зі влаштування верхнього шару ЩМА біля сувенірного ринку.

Поточний середній ремонт автодороги Р-24 автошляховики продовжать від Кривопільського перевалу в бік Верховини, в межах км 19+420 – 29+000. Передбачено зробити регенерацію основи дорожнього одягу та влаштувати вирівнюючий шар асфальтобетону.

На реалізацію всього обсягу робіт, передбачених проектом на автодорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Верховинському районі, потрібно 248 млн грн. У 2020 році Служба автодоріг включить цю ділянку до переліку першочергових робіт і за погодженням із Укравтодором подає до Кабінету Міністрів України.

Після затвердження Кабміном підрядна організація продовжить ремонт цієї автодороги до села Хмільник. А це ще додатково 5 км. Також влаштують верхній шар ЩМА на всій відремонтованій дорозі.

Від Ворохти до Кривопільського перевалу наразі передбачений поточний дрібний ремонт за кошти експлуатаційного утримання.

Контроль за виконанням робіт здійснюють фахівці Лабораторії контролю якості, технічного контролю та нових технологій Служби автодоріг в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...