Мед Атлант

У Калуші визначили переможців фотоконкурсу “Юність біля фонтану”

19 лютого завершився фотоконкурс “Юність біля фонтану”, який тривав рівно місяць.

Світлини учасників конкурсу увійшли до фотовиставки, інформують “Вікна” з посиланням на повідомлення ПК “Юність” у соцмережі:

Всі світлини чудові. Нам важко було обрати найкращу. Тому вирішили визначити переможця за кількістю вподобайок на наших сторінках у Facebook та Instagram.

Перемогу в фотоконкурсі здобула студентка-медик Мар`яна Ісаєва, яка надіслала фото із племінницею Владою. Їхня світлина набрала 136 вподобайок. Мар’яна отримала квиток на концерт українського інді-гурту “Один в каное”, який відбудеться в ПК “Юність” в неділю 22 вересня.

Володарі “срібного” та “бронзового” призів фотоконкурсу “Юність біля фонтану” — Данів Таїсія (69 лайків) і україночка Маргаритка (46 вподобайок). Вони отримають квитки на виставу “Піноккіо” молодіжного театру “Silentium”, що відбудеться у “Юності” 2 вересня об 13.30.

Також спеціальний приз — два квитки на виставу від режисера молодіжного театру “Silentium” Дмитра Карачуна — отримала фотографиня Любов Карташова.

Найактивніші учасники конкурсу, які надіслали найбільше світлин, — це Наталія Федоляк і її син Дениско. Вони отримають у подарунок фломастери із фруктовим ароматом. А читачі дитячої бібліотеки — братик і сестричка Копалівські — фоторамку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...