Мед Атлант

У палаці Потоцьких виступив відомий український співак

Сьогодні, 24 вересня, в Івано-Франківську в палаці Потоцьких відбувся концерт.

У рамках проекту “Шляхетні мелодії” для містян виступиві відомий співак та композитор Віктор Морозов.

У першій частині концерту Віктор Морозов і “Бонді-Бенд Галичина” презентували новий альбом пісень славнозвісного Богдана “Бонді” Весоловського, від мелодійних шлягерів якого мліли серця пань і панянок міжвоєнного Львова. Альбом має назву “Чудовий сон”.

У другій частині концерту Морозов і “Батяр-Бенд Галичина” занурили глядачів у веселу, гультяйську й бешкетну атмосферу батярського Львова, як старого, так і сучасного, в якому знову почали народжуватися батярські пісні завдяки легкій руці Андрія Панчишина, котрий з іронічною посмішкою керував цим грайливим дійством з небес.

Довідково:
Віктор Морозов — український співак, композитор, перекладач.
Завдяки своєрідному голосу та вправному володінню гітарою він завоював значну популярність як в Україні, так і далеко за її межами. Талант і майстерність Віктора особливо виявляється в численних піснях, покладених ним на вірші найкращих модерних українських поетів. Його співана поезія справила великий вплив на творчість багатьох сучасних рок-груп України, таких як “Плач Єремії” та “Мертвий півень”.

Засновник однієї з перших українських рок-груп “Арніка”, мистецький керівник театру-кабаре “Не журись!”, лауреат першої “Червоної Рути”. Широко відомим як перекладач став завдяки перекладам серії романів про Гаррі Поттера.

Фото: Руслан Марцінків

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...