Мед Атлант

Креативні ідеї від Domino’s Pizza

Як може здивувати піца? Розміром?  Ціною в 1000 доларів? Або якістю протягом 50 років? Клієнти обирають останнє. Саме тому Domino’s Pizzaдоставка піци №1 у світі. Чим ще дивує компанія Домінос, що представлена у 90 країнах світу.

 

Доставка за 30 хвилин

Геніальна ідея Тома Монагана дозволила заробити мільярд доларів та побудувати у Флориді місто-мрію. Клієнти Domino’s знали – якщо піца доставлена більше, ніж за півгодини, вони отримують її безкоштовно.

 

Рекламні акції 

Домінос вміє створювати інформаційні сенсації:

  • у Сімпсонах піцу доставляє кур’єр Домінос.

Корпоративні легенди

В штаб-квартирі Domino’s Pizza стоїть простенький Фольксваген. Право керування ним – відступні для брата Тома Монагана, який вирішив, що піца – це безперспективно. Першу піцерію брати купили в 1960 році за $75. Через 30 років Том продав 73% компанії за 1 мільярд. Журналісти прозвали авто «Фольксваген на півмільярда»

 

Інновації 

В Австралії клієнти використовують технологію доповненої реальності. Веб-камера контролює виготовлення замовлення та попереджає кухарів про помилки та змішує переробляти піцу. Піцу доставляють безпілотні дрони, мотоцикли, трейлери та навіть автомобілі «Форд».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...