Мед Атлант

Розпорядженням голів ОДА та облради 37-ми учасниками АТО/ООС призначено стипендію

Уже третій рік поспіль учасникам Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, які навчаються у закладах вищої освіти державної та комунальної форм власності за кошти фізичних осіб, призначається стипендія голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради.

Розпорядженням обласної державної адміністрації та обласної ради від 26.09.2019 року № 480/548-р призначено стипендію 37-ми учасникам АТО/ООС з метою надання підтримки у здобутті вищої освіти.

Стипендія буде виплачуватися щомісячно у розмірі 1000 грн до червня 2020 року. Найбільше одержувачів стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради здобувають вищу освіту у Навчально-науковому інституті заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ.

Серед стипендіатів є студенти ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Івано-Франківського інституту менеджменту Тернопільського національного економічного університету, Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія», Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України, Бурштинського енергетичного коледжу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Про це повідомляють на сторінці ІФ ОДА.

5 учасників АТО/ООС навчаються у закладах вищої освіти, які розташовані поза межами області, однак мають право на призначення стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...