Мед Атлант

На річці Гнила Липа зафіксували факт браконьєрства

6 жовтня франківські рибпатрульні під час проведення рейду на р. Дністер та його притоках в Галицькому районі викрили грубе порушення правил рибальства.

Факт браконьєрства зафіксовано на р. Гнила Липа поблизу с. Бовшів.

Близько сьомої години рибпатрульні затримали місцевого мешканця, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям – сіткою-«екраном». У громадянина виявлено два карася сріблястих, які дали підстави держінспекторам нарахувати браконьєру за таксами збитки, завдані рибним запасам, в розмірі 34 грн.

За фактом браконьєрства на затриману особу складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Сітку-«екран» вилучено. Матеріали справи передаються до суду для притягнення винної особи до відповідальності. Браконьєру загрожує штраф від 340 до 680 грн.

Аналогічний випадок грубого порушення правил рибальства зафіксовано рибпатрульними третього жовтня 2019 року під час проведення рейду на р. Бистриця в Тисменицькому районі. Браконьєра затримали поблизу с. Ямниця.

Близько 12 години держінспектори затримали івано-франківця, який здійснював вилов риби забороненими знаряддями – трьома сітками-«екранами». Риби в порушника не виявлено.

За фактом браконьєрства на громадянина складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Сітки-«екрани» вилучено. Матеріали справи передано до суду для притягнення браконьєра до відповідальності – накладення штрафу в розмірі від 340 до 680 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...