Мед Атлант

На студентському турнірі вшанували пам’ять двох загиблих поліцейських Івано-Франківщини. ФОТО

В Івано-Франківську між училищами відбувся спортивний турнір напередодні Дня захисника України, аби вшанувати пам’ять вісьмох загиблих студентів на сході України. Серед них двоє правоохоронців – Володимир Шарабуряк та Михайло Погорєлов. Двоє загинули під час виконання службових обов’язків.

Сьогодні, 9 жовтня, в Івано-Франківському професійному ліцеї автомобільного транспорту і будівництва № 15 урочисто розпочався турнір пам`яті з міні-футболу.

Навчальні заклади Івано-Франківська організували гру, щоб вшанувати усіх полеглих студентів в зоні АТО та ООС, повідомляють в секторі комунікації поліції Іван-Франківщини.

На турнір прийшов і керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош та наголосив, що такі заходи необхідні, аби майбутнє покоління не забувало імена Героїв.

Чи не щодня озвучують страшні цифри зі сходу України. Тяжко розуміти, що у кожного загиблого є ті найдорожчі люди, які чекали їх повернення. Полеглі правоохоронці та інші захисники-студенти, які віддали життя за Батьківщину, залишаться назавжди у нашій пам’яті. Вони – приклад для інших, – зазначив Голубош.

Старший прапорщик спеціальної роти міліції Володимир Шарабуряк загинув у травні 2014 році в збитому терористами гелікоптері «МІ-8» поблизу м. Слов’янськ, що на Донеччині.

Молодший сержант батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ» Михайло Погорєлов загинув у серпні 2014 році, під час виходу з Іловайського котла так званим «зеленим коридором». Смерть спіткала Михайла біля села Катеринівка.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...