Мед Атлант

На Надвірнянщині 90-ий ювілей відзначив вояка УПА

Сьогодні, 16 жовтня, перший заступник голови Надвірнянської райдержадміністрації Богдан Зеленчук разом з головою районної ради Іваном Гурмаком, керівництвом міста та школярами привітали вояка УПА Михайла Юркевича з 90-тим ювілеєм.

Усе своє життя ви були справжнім патріотом, борцем за незалежність – хочу побажати вам довгих років життя, здоров’я, наснаги й надалі залишатись гідним прикладом для наслідування, – сказав Богдан Зеленчук.

На адресу чоловіка прозвучало багато теплих і зворушливих побажань. Присутні висловили слова подяки імениннику за невтомну боротьбу та побажали міцного здоров’я, довголіття і злагоди в оселі.

У буремні роки війни він, учасник визвольного руху відстоював незалежність України. Його не зламали довгі роки виснажливої боротьби за краще майбутнє України. Ми схиляємо голови перед такою мужністю та силою духу. Також незважаючи на поважний вік Михайло Юркевича є живим прикладом служіння українській державі для молодого покоління, якому належить утверджувати ідеали свободи, демократії та соборності в Україні. Життєві знання, поради у боротьбі за українську Державу знадобилися сьогоднішнім захисникам. Саме герої часу ОУН-УПА вселяють в наших вояків російсько-української війни віру в перемогу, – додає Зеленчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...