Мед Атлант

Нове керівництво ринку заперечує рейдерство та те, що власниця з ДНР

На редакційну пошту видання прийшов лист від нового керівництва ТОВ “Торговий сервіс” з офіційною заявою.

Наводимо його текст повністю:

” У ЗМІ з`явилась інформація про рейдерське захоплення підприємства, офіційно повідомляємо, що жодного захоплення не відбувалось і не відбувається, підприємство працює в штатному робочому режимі.

Спроби деяких ЗМІ маніпулювати фактами не відповідають дійсності, звертаємо Вашу увагу, що якщо в майбутньому будуть висвітлюватись недостовірні відомості з невідомих джерел, залишаємо за собою право звертатись до суду за захистом ділової репутації.

На даний момент в єдиному реєстрі юридичних осіб є інформація про керівний склад підприємства. І виключно тільки офіційні представники можуть давати від імені ТОВ “Торговий сервіс” будь-які пояснення.

Працівники підприємства всі залишаються на своїх робочих місцях.

Заявляємо також, що інформація про те, що власник підприємства Тамара Казанцева є мешканкою ДНР не відповідає дійсності. Вона є громадянкою України і проживає на території Донецької області, яка підконтрольна Україні. Місце її реєстрації Андріївка, але не Волноваського району, а Бойківського (до декомунізації Тельманівського) району, який підконтрольний Україні.

Директор Туяхов Олександр”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...