Мед Атлант

У Золотому Зеленський нахамив атовцям. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський у с. Золоте-4 зустрівся з добровольцями та ветеранами, які виступають проти відведення українських військ.

За словами Зеленського, мешканці Золотого виступають за відведення військ. Він заявив, щоб учасники акції у Золотому прибрали зброю, однак добровольці та ветерани заявили, що не збираються відступати й не дозволять відведення військ, передає «УП».

Окрім того під час діалогу з чоловіком у військовій формі на ім’я Денис на питання, чи зустрінеться Зеленський з ветеранами щодо акцій “Ні капітуляції”, які відбулися по всій Україні, президент заявив, що учасники мають “відвести зброю”.

Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати, – заявив Зеленський.

На репліку Дениса, що “люди передали президенту інформацію про акції протесту в Україні” та про бажання учасників зустрітися з ним, Зеленський відповів: “Хто мені передав? В Україні вчора пройшов дощ, ось що мені передали”.

Денис пояснив, що ветерани передали очільнику Миколаївської області листа з вимогою зустрічі з президентом.

Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав – зброю прибери. А ти мене не переводь на акції. Я хотів побачити в очах розуміння. А побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводить мене на іншу тему, – сказав Зеленський.

https://www.facebook.com/100010105781817/videos/995827040764146/

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...