Мед Атлант

На франківському ринку знизили тариф на 25% і обіцяють кращі умови праці

Головною новиною останніх днів стала зміна власників центрального ринку Івано-Франківська. Працівники ринку кажуть, що нове керівництво вже пообіцяло їм більш вигідні тарифи та кращі умови праці.

Люди вже давно скаржились на нестерпні умови роботи та високу орендну плату. Продавчиня Марія розповідає, що працює тут уже 12 років. Жінка акцентує, що побутові умови дуже погані:

“Туалети дорогі, туалетного паперу майже немає. Гарячої води теж, мило розведене. Умов майже ніяких. А гроші за оренду деруть”, – говорить вона.

“Ми-оптові продавці. Умов для комфортної роботи немає. Стоїмо по коліна в болоті. Дещо підсипали шутром, але я сама за нього платила. Потрібно щось робити, бо це неможливо”, – говорить пані Галина, яка працює тут вже понад 27 років.

Також продавці нарікають і на високу плату за місце. Зараз – це 350 гривень. Кажуть, що цьогоріч ціна росла вже кілька разів. “Піднімають і піднімають. Питаємо чого, в чому причина? Нам не кажуть”, – говорить продавчиня Олена.

У новій адміністрації “центрального ринку” кажуть, що про всі проблеми знають.

“Ми створимо достойні європейські умови праці – санвузли, освітлення, асфальтування. Уже одразу знизили орендну плату на 25% відсотків. Зараз налагоджуємо зворотній зв’язок з підприємцями, бо зауважень до попереднього керівництва було дуже багато”, – каже заступник директора ринку Антон Довгий. Продавці кажуть, що такі новини тішать і вони готові працювати спільно над створенням комфортних умов.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...