Мед Атлант

Дорожники взялись за капітальний ремонт об’їзної у Яремче

Дорожники приступили до капітального ремонту об’їзної у туристичному Яремче.

Вулиця Бандери скоро набуде зовсім іншого вигляду. Компанія “ПБС” почала ремонт багатостраждальної яремчанської об’їзної, яку водії оминали всіма способами.

Зараз працює бригада фрезерувальників — знімають старе покриття. Паралельно робимо реконструкцію мережі дощової каналізаціїі поверхневого стоку води.

Вулиця Степана Бандери вже давно потребувала капітального ремонту. Місцеві з року в рік бідкалися, бо не могли добитись результату:

Ями по коліна. Ви самі бачите. Тут знаходиться залізничний вокзал. Це ж візитівка Яремче. І що туристи бачать, приїжджаючи сюди? Суцільні калюжі, які ніколи не висихають і ями, ями, ями, — обурюється місцевий житель Василь.

Наразі вулиця перекрита. Просимо вибачення за незручності, але найближчі дні доведеться їхати через центр. Хоча більшість водіїв так і робили.

У попередніх планах відремонтувати понад кілометр дороги. Дорожники планують повністю замінити дорожній одяг, зробити міцну і надійну основу та влаштувати два шари асфальтобетону. Також згідно з проєктом, влаштують тротуари. Але, імовірно, це буде наступного року. Якщо дозволять погодні умови, то дорога буде заасфальтована за тиждень або два.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...