Мед Атлант

У Порошенка відреагували на підозру – “це російське замовлення”

Партія “Європейська солідарність” відреагувала на скерування ДБР до Генеральної прокуратури проєкту повідомлення про підозру п’ятому президенту України Петру Порошенкові.

Так звана «підозра», виставлена в телеграмі заступником глави адміністрації Януковича Портновим, а згодом скопійована прес-службою ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на завдання шкоди репутації П’ятого президента, а також спробою перешкодити Петру Порошенку провести ряд зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії у Хорватії та на безпековому форумі в Галіфаксі (Канада), – ідеться у заяві пресслужби.

З останніх сил чіпляючись за крісло, що швидко вислизає, Директор ДБР Роман Труба викинув останній козир – проект повідомлення про підозру П’ятому президенту України. Поспіх Труби і його наставника Портнова обумовлений не тільки близьким звільненням керівника ДБР.

Адже 15 листопада Шевченківський суд зобов’язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження. І конвульсії Труби – всього лише спроба ухилитися від виконання судового рішення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...