Мед Атлант

50 найкреативніших бізнесів області ввійшли до книги “Франківщина креативна” – серед них журнал “МІСТО”

50 найкреативніших бізнесів області увійшли в книгу «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону».

Впродовж серпня-листопада цього року тривав проєкт «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону», мета якого – відкрити місцевим підприємцям можливі шляхи розвитку їх бізнесів у сфері креативних індустрій. Проєкт організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Івано-Франківськ, заснованим на базі Клубу Ділових Людей Україна, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

27 листопада під час форуму “Франківщина креативна” відбулася презентація фотокниги «Франківщина креативна: експортний та інвестиційний потенціал регіону». Туди увійшов і журнал “Місто”.

«МІСТО» стало учасником проекту завдяки креативному підходу у створенні контенту. Журнал публікує найактуальнішу інформацію з усіх сфер життя (від політики та фінансів до освіти та медицини), а також досягнення та виклики місцевого бізнесу, спортивні здобутки, культурне життя міста тощо. В постійній рубриці «Провокація» з’являються матеріали про курйозні ситуації, які журналісти самостійно створюють, аби відслідкувати реакцію перехожих та місцевих служб на неоднозначні контраверсійні випадки, порушення закону тощо. Видання популяризує благодійні та соціальні проекти, що змінюють життя людей на краще. «МІСТО» – це майданчик для якісної іміджевої реклами місцевого бізнесу та міжнародних компаній.

Такі ініціативи як «Франківщина креативна» – важлива передумова зміцнення конкурентоспроможності регіону і країни зокрема, а також можливість збільшити фінансовий потік для підприємців у сфері креативних індустрій. Фотокаталог спрямований допомогти підприємцям у сфері креативних та інноваційних бізнесів Франківщини популяризувати свою продукцію, розпочати або налагодити процес експорту товарів чи послуг на іноземні ринки та залучити інвестиції для розвитку власного бізнесу, – зазначив керівник Центру Микола Савуляк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...