Мед Атлант

Основні критерії вибору погружного блендера

Придбання погружного блендера здатне істотно спростити більшість завдань по кухні у вас вдома. Правильно вибрати блендер для кухні значить забезпечити собі швикий і комфортний процес приготування їжі — крім того, з огляду на величезнду кількість насадок і різноманітні режими нарізки, сучасні заглибні блендери забезпечують ще й режими подрібнення льоду або кавомолки.

Якщо вам потрібен блендер для кухні, і ви ще не визначилися з вибором, тоді переходьте на сайт https://allo.ua/ru/products/blendery/ і вибирайте серед найширшого асортименту найбільш технічно досконалих блендерів.

Ключовими аспектами вибору погружного блендера є:

  • Кількість робочих швидкостей. Більшість сучасних моделей блендерів мають від 1 до 30 швидкостей. Чим більше швидкостей має блендер, тим точніше можна налаштувати режим подрібнення продуктів. Крім того, більша кількість швидкостей передбачає більший робочий діапазон — високошвидкісні блендери можуть подрібнювати лід, каву і навіть м’ясо. Якщо вам потрібен простий і надійний пристрій для рутинних кухонних завдань, типу нарізки овочів в салат, зупиніться на погружному блендері з 1-2 швидкісними режимами;

  • Насадки. У переважній більшості випадків, заглибні блендери мають три основних насадки — блендер (стандартні ножі для нарізки продуктів), вінчик для збивання і подрібнювач, призначений для твердих продуктів. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...