Мед Атлант

У Надвірній чоловік незаконно продавав рибу

Нещодавно, 28 листопада, працівники рибпатруля зафіксували незаконну торгівлю рибою.

Працівники Івано-Франківського рибоохоронного патруля задокументували випадок незаконного збуту риби на стихійному ринку в м. Надвірна.

Мешканець Бурштина продавав 11 екз. ляща загальною вагою 5 кг без належних документів.

Як вже зазначалось, продавці риби повинні мати документ, що підтверджує законність її придбання (товарно-транспортна накладна, в якій зазначено звідки отримано рибу), та сертифікат якості (виданий спеціальною лабораторією на продовольчому ринку). Інакше торгівля вважається незаконною, – повідомляють в Івано-Франківському рибохоронному патрулі.

На продавця складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Рибу вилучено. Матеріали справи передано до суду. Стаття 88-1 КУпАП передбачає накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з можливою конфіскацією товару.

Просимо взяти до уваги, що в Івано-Франківському рибоохоронному патрулі працює цілодобова телефонна «гаряча лінія»: (097) 392-72-80. За цим номером громадяни можуть повідомити рибпатрульним інформацію про браконьєрство, продаж заборонених знарядь лову і незаконний збут водних біоресурсів для вжиття заходів реагування та притягнення винних осіб до відповідальності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...