Мед Атлант

Українців попередили про можливі труднощі через ліквідацію ДФС і появу нової митниці

Через появу нового митного органу в структурі Державної митної служби України та ліквідацію митних повноважень​ Державної фіскальної служби України на українців очікують деякі нюанси в роботі відповідних органів.

Про це повідомляє пресслужба Нової митниці у фейсбуці, пише “ТСН“.

https://www.facebook.com/uanewcustoms/posts/158475672187925

Вона звертає увагу на те, що виконання митних формальностей новою структурою розпочнеться із 0:00 неділі, 8 грудня. Відтак суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності рекомендують “за можливості утриматися від подання митницям ДФС митних декларацій, оформлення яких може бути не завершене до кінця доби 7 грудня”. Також митники попереджають про зміну електронних адрес підрозділів митного оформлення.

Нова митниця не виключає вірогідності помилок у єдиній автоматизованій інформаційній системі Держмитслужби, зокрема й щодо прийняття та адресації електронних митних декларацій. Українців також просять урахувати появу нового класифікатора місць митного оформлення та зміну банківських реквізитів для оплати за митне оформлення товарів.

⚡До відома підприємств-платників митних платежів‼ Відбувається зміна реквізитів авансових платежів (передоплат) для…

Опубліковано Нова митниця Четвер, 5 грудня 2019 р.

Водночас проблем після 8 грудня не очікують. На митниці просять вибачення за можливі ускладнення.

Як повідомлялося, Кабмін ухвалив рішення про запуск Нової митниці. Голова відомства Максим Нефьодов пояснив, що новий орган стартуватиме в неділю спеціально, щоби мінімізувати можливі проблеми на початку роботи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...