Мед Атлант

“Ти зможеш все”: франківкам розповіли про бізнес і материнство

7 грудня в Івано-Франківську пройшла мотивуюча зустріч з Маргаритою Січкар та Оксаною Тимків.

Тема зустрічі — “Ти зможеш все! 5 секретів щастя та 5 кроків до відкриття власного бізнесу.” Цей захід для тих, хто не може наважитись розпочати власну справу, хто хоче навчитися поєднувати бізнес і материнство, і хто при цьому хоче залишатися щасливою та жіночною.

На зустрічі спікерки розповідали, як наважитися почати власний бізнес, як поєднати материнство та бізнес, налагодити гармонію вдома та на роботі. Звучали теми про щасливе життя – що для цього потрібно, які інструменти для цього треба мати. Врешті, як знайти свої сильні сторони та будувати власний шлях до щастя.

Успішні бізнес-мами Маргарита Січкар та Oksana Tymkiv поділилися своїм досвідом. А власний досвід безцінний та корисний для інших.

Маргарита Січкар знають як успішну рестораторку і соціальну підприємиця, заснувала “Школу щасливого життя Маргарити Січкар”, коворкінг-простір “Щастя-HUB”, а також Благодійний фонд анімалотерапії.

Маргарита Січкар розпочала виступ із питання “Що таке щастя?”.

Щастя в балансі, гармонії, самореалізації, – так відповідали учасниці заходи. І це, за словами пані Маргарити, правильно. Як цього досягти?

“Повірте, у матеріальному я досягла багато, мала те, що хотіла. Але гроші це всього-на-всього інструмент. Якщо б я була такою розумною тоді, я би зовсім по-іншому розпорядилася мільйоном”.

Маргарита Січкар.

Оксана Тимків – успішна бізнес-мама. За освітою – вчитель англійської мови, зацікавилась темою дитячого розвитку, коли була вагітною. Відкрила клуб раннього розвитку “Мудрик”, мережа якого є в багатьох містах. Авторка книги “Бізнес-мама”. Її написала, бо хотіла поділитися досвідом із жінками.

Оксана Тимків підкреслила: “Ти не просто можеш усе – тобі можна все”.

Також пані Оксана поділилася своїми правилами успіху. Їх всього п’ять:

Правило тріснутої склянки.

“Бізнес, гроші, успіх”.

Знайомтеся з тим, ким захоплюєтеся.

Свиня ніколи не оцінить трюфель.

Надихай.

Не дозволяють бути щасливою та успішною упередження, вважає Оксана. “Ми не дозволяємо собі і нам не можна. Ми думаємо, що потрібно жити так, як нас вчили в дитинстві, як зараз кажуть друзі. А насправді потрібно ці блоки ламати”.

Оксана Тимків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...