Мед Атлант

На Прикарпатті 8 школярів отримали президентську стипендію

Вісім учнів Івано-Франківської області стали стипендіатами Президента України, четверо з них – іванофранківці.

Про це інформують в департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Четверо школярів з Франківська:

Павлучинська Уляна, учениця 10 класу Української гімназії №1. У 2017-2019 р.р. учениця стала переможцем Всеукраїнських предметних олімпіад з української мови і літератури, історії, англійської мови; посіла ІІ місце в IV етапі Всеукраїнської олімпіади у 2018р., а в 2019р. виборола абсолютне І місце в ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з історії, ІІ місце в ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови і літератури.

Чернявська Дарія, учениця 11-Б класу СШ №5 з поглибленим вивченням німецької мови. Переможець ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови (1 місце) у 2019 р. Щорічно нагороджувалася Похвальним листом. Є переможцем шкільних, міських, обласних Всеукраїнських учнівських олімпіад з різних предметів.

Перепелиця Антон, учень 10 класу СШ №11, – здобув абсолютну першість у IV етапі Всеукраїнської олімпіади з астрономії та виборов диплом третього ступеня з економіки. Усі олімпіади, в яких брав участь школяр, були для нього успішними.

Шийка Остап, учень 11 класу Ліцею № 23 ім. Р.Гурика.Остап зарекомендував себе здібним учнем, проявляючи особливий інтерес до природничих дисциплін. У 2018-2019 н.р. учень став переможцем IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, зайнявши І місце. Остап є переможцем конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...