Мед Атлант

Франківськ веде перемовини про приїзд всесвітньо відомого фантаста

У травні в Івано-Франківську чекають літературну подію світового масштабу.

Зараз ведемо перемовини з письменником-фантастом Кевіном Дж. Андерсоном, аби організувати зустріч з читачами на День міста, інформує пресслужба міського голови Руслана Марцінківа. 

Андерсон найбільш відомий співпрацею з Джорджем Лукасом та його компанією “Lucasfilm”, для якої він писав романи за знаменитою сагою “Зоряні війни”. А загалом, автор видав понад 120 книг, півсотні з яких стали світовими бестселерами.

Сподіваємось, все вдасться і фанати неодмінно зустрінуться зі своїм літературним кумиром саме в Івано-Франківську, – зауважив мер.

Кевін Джеймс Андерсон — американський письменник-фантаст, опублікував понад 120 книг, з яких понад 50 стали бестселерами у США. Його твори перекладені 22 мовами. Всього продано понад 23 млн примірників його книг по всьому світу.

Першу справжню розповідь опублікував у 1982 році, а в 25 років випустив свій перший роман «Resurrection, Inc.». Після того, як опублікував близько десяти науково-фантастичних романів, його помітили у Lucasfilm, де йому запропонували працювати над романами по знаменитій сазі “Зоряні війни”. Його романи з трилогії про академію джедаїв потрапили в списки бестселерів у 1994 році. Він також написав і інші романи для Lucasfilm. Серія «Молоді лицарі-джедаї», написана в співавторстві з Ребекою Моеста і складається з 14 романів, потрапила в списки бестселерів New York Times.

Кевін Андерсон написав три романи на тему «Секретні матеріали», які також стали бестселерами. У співавторстві з Браяном Гербертом написав дві трилогії приквелів до роману Френка Герберта «Дюна». Зараз письменник продовжує працювати над новими книгами по «Дюні», а також над своїм власним науково-фантастичним циклом «Сага Семи Сонць» і іншими творами. Потрапив до книги рекордів Гіннеса як «найплідніший на автографи автор» (в ході турне по містах США К. Андерсон дав неймовірну кількість автографів).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...