Мед Атлант

Ірина Федишин потрапила в аварію. ФОТО

Відома львівська співачка Ірина Федишин потрапила у ДТП, повертаючись із концерту.

Про це повідомила сама співачка на своїй сторінці у Facebook.

Аварію трапилася в ніч на понеділок у Здолбунові. Мікроавтобус Mercedes-Benz, де перебувала співачка, повертав ліворуч на АЗС. У цей момент водій іншого мікроавтобуса вирішив обігнати Mercedes, що пригальмував для повороту, унаслідок чого трапилась ДТП. На водія мікроавтобуса, що здійснював обгін, склали протокол за ст. 124 КУпАП, передає поліція Рівненщини.

 Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно… Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот.У цей же час, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості “влетів” у наше авто. Удар був чималої сили. Через біль у м’язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові, – зазначає Федишин.

У момент зіткнення у мікроавтобусі перебувала команда Ірини Федишин​ та її чоловік і продюсер Віталій Човник. Вони саме повертались до Львова із концерту в Шепетівці.

У прес-службі поліції зазначають, що медики діагностували в учасників ДТП забої, але від госпіталізації вони відмовились.

За словами продюсера, Федишин отримала незначні травми і почувається задовільно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...