Мед Атлант

У Калуші винесли 18 постанов на містян, які здійснюють незаконне будівництво

За період з 1 січня по 17 грудня 2019 року начальник відділу ДАБК, за результатами розгляду справ про адміністративні правопорушення, виніс 18 постанов, відповідно до яких на суб’єктів містобудування наклали адміністративні стягнення у вигляді штрафу.

12 порушників сплатили  штраф  в добровільному порядку.

Ще три постанови  про  стягнення штрафу  на  користь держави,  який не було  сплачено  у  встановлений  законодавством  термін, передано до Калуського міськрайонного відділу ДВС для стягнення в примусовому порядку.

При  цьому,  відповідно  до  положень  статті 308 КУпАП  у  порядку  примусового  виконання  постанови  про  стягнення  штрафу за  вчинення  адміністративного  правопорушення  з  правопорушника  стягується  подвійний  розмір  штрафу, – повідомляють у Калуській міській раді.

Всього у Калуському міськрайонному відділі ДВС перебуває на виконанні  5 виконавчих документів,  щодо яких відкрито  виконавче  провадження.

Щодо  двох  боржників  проводиться  стягнення  штрафу  із  заробітної  плати  відповідно  до  Закону  України  «Про  виконавче  провадження».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...