Мед Атлант

Новий рік Білого Щура 2020: як його правильно зустріти

Господар 2020 року – одна із найохайніших тварин. Відтак підготовку до новорічного свята треба починати з генерального прибирання. Особливу увагу в цьому році приділіть вікнам: чим чистішими вони будуть, тим швидше ваші справи підуть в гору. Не забудьте вимити сходи: чистий вхід у вашу оселю – запорука успіху і добробуту в Новому році.

Білий Щур не любить зайвого мотлоху, тому викиньте увесь непотріб, який ви не використовували впродовж всього року. Повірте, у Новому році він вам також не знадобиться. Зробіть порядок у документах. Викиньте непотрібні та списані блокноти, прочитані журнали та газети. Зустрічайте 2020 рік з чистого аркуша, пише “24 канал“.

Завдяки живому і товариському характеру, Щур завжди в курсі новин і встигає побувати скрізь, де тільки можна. Новий рік краще зустрічати веселою компанією, з друзями і близькими. Якщо маєте можливість – відправляйтеся у подорож, назустріч новим враженням і новорічним пригодам.

Подарунки на Новий рік краще вибирати практичні, які стануть у нагоді в господарстві, адже мишки не люблять дрібничок. Краще, якщо це буде щось з домашнього приладдя.

Новорічний стіл повинен бути в білих тонах. Нехай на вашому столі буде біла скатертина, білий посуд, біле вино чи ігристе шампанське. Для декору можете обрати металеві підсвічники і такого ж кольору свічки. На святковому столі повинен панувати достаток. Не забудьте про приманку для щура. На столі повинно бути зерно, горішки, рис і сири!

Білий Щур дуже не любить недбалість та поспіх. Тож за нагоди, не купуйте готові салати і їжу, а зробіть усе своїми руками. Варто стіл оздобити красиво, адже господарю руку неабияк не подобається зневажливе оздоблення столу.

В чому зустрічати Рік Білого Щура 2020?

Для кожної людини дуже важливо зустрічати Новий рік згідно з тих правил, які вимагає східний гороскоп. Колір Щура – білий, а стихія – метал, тож ми допоможемо вам обрати правильний образ на Новий рік, аби сподобатися тотемній тварині.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...