Мед Атлант

Терміново збирають гроші для дівчинки, яка живе в жахливих умовах

Терміново збирають кошти для маленької дівчинки, яка потрапила в складну життєву ситуацію. Дитині доводиться жити в жахливих умовах.

Це Наталочка, її мама в лікарні, тата нема, бабуся і дусь померли. Наталочка неймовірно сильна дитина, яка на свій вік пережила уже багато страждань, включаючи булінг в школі. Її дім схожий на руїну, хоча мама працювала як могла навіть у нічні зміни, через постійний холод і нестачу грошей вона занапастили своє здоров’я, і була прооперована на загноєнну фіброму та намагається викарапкатися зараз після операції і запалення легень, – розповідає волонтерка Marta Levchenko, яка родом з Рогатина, але зараз живе в Чернівцях.

Волонтери просять кожного допомогти їм зробити ремонт та відбудувати дім для маленької дівчинки, поки її мама в лікарні, а Наталочка в МІСТі ДОБРА “Центр доброти для мами і дитини”. До роботи готові негайно приступити, адже сьогодні все погодили з майстрами.

Необхідно укріпити і зашпатлювати стіни, які зараз просто збиті до каменя і прикриті звичайними картонними коробками, перекласти піч (яка могла задушити сім‘ю), провести нормальну електрику (зараз в кімнаті взагалі нема світла), зробити підлогу і стелю, поставити 2 дверей і металопластикове вікно ( те, що зараз зігнило і розбите) , залити діри в підлозі, пофарбувати стіни, та підлоги.

На матеріали і роботу  потрібно 26 тисяч гривень. Також потрібна нова газова плита, кухонні меблі (шкафчик, стіл і три табуретки), посуд, ліжко для дівчинки, (диван для мами у волонтерів є), письмовий стіл і книжна полиця, дзеркало, комод, шафа, карниз і занавіски, коврик, 3 світильники, умивальник, постіль і рушники.

Це житло, це значно більше ніж просто кімната чи кухня, це шанс викарапкатися з біди, яка навалилася і як сніжний ком все більше і більше налипає на цю бідну сім‘ю. Це шанс розпочати нове життя, – додає волонтерка.

Карта Приват : 5218 5722 2119 0239 Левченко Марта

PayPal: Кімната для принцеси Наталочки
[email protected]

Передавати все для дому Наталочки можна: Чернівці, склад 1, Левченко Марта 0502436971
Зверху обов’язково підпишіть: Принцесі Наталочці.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...