Мед Атлант

У Франківську без тепла 52 будинки

Другий день без теплопостачання залишаються 52 житлові будинки в Івано-Франківську.

Про це інформує “Суспільне”  з посиланням на заступника директора з виробництва і транспортування теплової енергії ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія” Михайла Карабіна.

За попередньою інформацією, десь всередині ночі ми маємо закінчити роботи. Справа у тому, що аварія сталася на території гаражного кооперативу. Там на наших мережах стоять гаражі, будки і немає доступу до труб. Ніхто не дивиться, що є охоронна зона, і повинен бути доступ. Якби доступ був, то ми б ще вчора ці роботи завершили. Зверху мережа забетонована, тому треба розбивати бетон, просувати трубу. Це складна робота. Ми мусимо до завтра відновити тепло. Без тепла є один навчальний заклад – школа № 12, але діти зараз не вчаться”, – повідомив заступник директора з виробництва і транспортування теплової енергії ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія” Михайло Карабін.

Учора в Івано-Франківську залишилися без тепла 52 багатоповерхівки (6227 абонентів) та 11 об’єктів соціально-побутової сфери. Про це інформувало управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Внаслідок пориву магістральної тепломережі на вулиці Ребета, тимчасово припинили подачу тепла не лише іванофранківцям у центральній частині міста. Без опалення залишилися Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму на вулиці Сорохтея, Івано-Франківський національний медичний університет, Івано-Франківський обласний лікувально-фізкультурний центр “Здоров’я”, Обласний фтизіопульмонологічний центр на Матейки, Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня, бiбліотека-фiлія на вулиці Коновальця, Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж імені С. Граната, медуніверситет на вулиці Степана та інші.

8-х працівників аварійної бригади “СТЕКу”залучили до ремонтно-відновлювальних робіт.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...