Мед Атлант

За побиття поліцейського жителю Коломиї загрожує до 5 років позбавлення волі

Коломийська місцева прокуратура оголосила підозру коломиянину за фактом заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Івано-Франківської області.
Установлено, що 10.01.2020 співробітники поліції прибули за викликом щодо домашнього насильства по вул. С. Петлюри в м. Коломиї. Під час припинення правопорушення постраждав один із патрульних. Так, зловмисник, діючи умисно, достовірно знаючи, що перед ним працівник правоохоронного органу, заподіяв останньому тілесні ушкодження. Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння, на зауваження патрульних не реагував і поводив себе агресивно, вживаючи нецензурну лексику.
Працівники поліції дебошира затримали. В подальшому йому оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконанням цим працівником службових обов’язків санкція ст. 345 КК України передбачає відповідальність у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...