Мед Атлант

Винуватець ДТП у Делятині був п’яний: постраждала жінка та дитина

Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалися жінка та дитина.

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася сьогодні, 27 січня, близько 11 години в селі Делятин, Надвірнянського району.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 30-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Volkswagen» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем «Reno Trafic», під керуванням 31-річного мешканця Чернівців.

В результаті зіткнення автомобіль «Volkswagen» ще зачепив автомобіль «Hyundai Tucson». У результаті аварії пасажирка «Reno Trafic» з травмами доставлена до лікарні, у 5-річної дитини лікарі діагностували струс головного мозку. На момент аварії дитина перебувала в дитячому автокріслі.

Як з’ясували правоохоронці, водій «Volkswagen» керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння – 2,75 проміле. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Поліція Івано-Франківщини закликає водіїв не керувати транспортними засобами в стані сп’яніння, дотримуватися правил дорожнього руху. Від вас та ваших дій залежить життя та здоров’я інших.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...