Мед Атлант

Чоловік придбав у Коломиї автомобіль-двійник – машину вилучили

Тернополянин у Коломиї придбав автомобіль-двійник. Про це дізнався лише після того, як його документи перевірили працівники екіпажу управління патрульної поліції.

Чоловік зупинився у забороненому місці, до нього підійшли патрульні. При перевірці з’ясували, що номер кузова та свідоцтво в реєстрації транспортного засобу не збігається з базою Національних інформаційних систем, інформують у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За словами власника авто, автомобіль марки Fiat Doblo він купив з рук в Коломиї в серпні 2019 року. Автівку не переоформляв.
Правоохоронці припускають, що автомобіль може бути двійником або краденим з перебитими номерами кузова. Відповіді на питання оперативники отримають лише після проведення спеціальних експертиз. Транспорт вилучили та помістили на арештмайданчик, а свідоцтво направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.
Працівники поліції звертаються до усіх, хто планує купувати автомобілі, бути обережними. Будь-яка купівля і продаж повинні супроводжуватися зняттям з обліку колишнього власника і постановкою на облік нового. Це дасть гарантію, що з авто все в порядку. Аби вберегти себе від придбання транспортного засобу із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись саме до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця та покупця.
 Головне фото ілюстративне.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...