Мед Атлант

На Прикарпатті на 90-му році життя помер заштатний клірик Коломийської Єпархії

5 лютого на 90-му році життя, відійшов у вічність заштатний клірик Коломийської Єпархії митр. прот. Іван Фурик.

Він свого часу служив у храмах Коломийського та Городенківського благочинь.

Від імені духовенства та вірних Коломийської Єпархії, Преосвященний Єпископ Коломийський і Косівський Юліан висловлює щирі співчуття сину спочилого – настоятелю Храму Різдва Христового села Малий Гвіздець та Храму Різдва Пресвятої Богородиці села Загайпіль, Коломийського благочиння митр. прот. Петру Фурику та всім рідним, – повідомляють на сторінці Коломийської єпархії.

Розклад похоронних богослужінь:
5 лютого (середа), з 18:00 год. по 16:00 год. 6 лютого (четвер) – заупокійні молитви, читання Євангелія та Псалтиря у домі спочилого в селі Росохач, які з благословення Преосвященного Владики Юліана очолить благочинний Городенківського благочиння митр. прот. Богдан Мороз у співслужінні духовенства благочиння.

6 лютого (четвер), о 17:00 год – початок Чину Похорону в Храмі Преображення Господнього села Росохач, який, з благословення Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, у співслужінні духовенства, очолить Секретар Єпархіального Управління митр. прот. Юрій Бровчук. Читання Євангелія, заупокійні молитви.

7 лютого (п’ятниця), о 10:00 год. –Божественна Літургія та завершення Чину Похорону у Храмі Преображення Господнього села Росохач, які, з благословення Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, очолить благочинний Коломийського благочиння митр. прот. Михайло Сметанюк, після чого тіло спочилого буде похоронене на місцевому цвинтарі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...