Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські провели спільні навчання з працівниками залізниці

З початку року на залізничних магістралях Івано-Франківської області почастішали випадки травмування громадян. Декілька таких випадків нажаль – зі смертельними наслідками.

З метою попередження травматизму на залізниці керівництвом слідчого управління обласної поліції ініційовано проведення спільних навчання з працівниками оборотного ДЕПО «Івано-Франківськ».

Сьогодні, 8 лютого, на території ДЕПО «Івано-Франківськ» відбулись практичні навчання, в яких взяли участь слідчі слідчого управління- уповноважені на розслідування злочинів у сфері транспорту (в тому числі і залізничному) та працівники залізниці.

Додамо, навчання відбулись в умовах наближених до реальних подій із залучення рухомого складу залізниці.

В ході проведених спільних навчаннь учасники відпрацювали практичні навики проведення першочергових (невідкладних) слідчих дій при транспортних пригодах на залізниці.

Нагадуємо мешканцям краю -за перехід залізничних колій у невстановлених місцях передбачена адміністративна відповідальність за ч. 3 ст. 109 КУпАП. Поліція Прикарпаття закликає громадян бути максимально уважними й обережними та пам’ятати про важливість дотримання правил безпечного перебування на об’єктах залізниці!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...