Мед Атлант

Водій, який скоїв смертельну ДТП на Долинщині, відбувся іспитовим терміном

Долинський районний суд виніс вирок водію, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась між населеними пунктами с. Княжолука та м. Долина.

Водій “Hyundai” проявив неуважність на автодорозі під час вибору  безпечної швидкості руху і рухався зі швидкістю близько 180 км/год.  Внаслідок цього в кінці дороги, на повороті, втратив керованість автомобілем і наїхав на металеве огородження дороги.

Після цього автівку розвернуло і пасажир автомобіля вилетів із салону на дорогу.

Пасажир отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям та того ж дня помер у Долинській ЦРЛ, йдеться в матеріалах справи.

Водій був тверезий. В судовому засіданні обвинувачений свою вину в пред’явленому обвинуваченні визнав частково, а саме: визнав свою вину в порушення ПДР України, в результаті чого наступила смерть потерпілого.

Після трагедії, яка сталась, він добровільно відшкодував всі збитки потерпілій сім’ї. Також пообіцяв і в подальшому допомагати сім’ї всім чим зможе.

Суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, призначивши покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 2 роки.

На підставі статті 75 КК України, звільнити обвинуваченого від відбування основного призначеного судом покарання з іспитовим строком 3 роки, – йдеться в ухвалі суду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...